Städa och rensa

Ett hus kräver omsorg och inte sällan kommer vi på oss själva med att faktiskt inte hinna med huset och alla husets utrymmen. Somliga mår dåligt över att ha förvandlat bastun till ett förråd med saker som dem inte ens vet vad det är, att slänga och rensa är befriande men dess värre tidskrävande. Ta dig tid att rensa i lådor och förråd och låt huset vara den plats där du kopplar av och känner frid.

Rensa i förråd

I dagens samhälle jobbar och stressar vi oerhört mycket och har man barn och familj finns det nästan ingen tid över till annat än mat, logi, träningar och allt annat som hör familjepusslet till. Men faktum är att vi blir lättare till sinnes om vi har ordning, reda och struktur på såväl våra barn och deras aktiviteter som i det gamla bortglömda förrådet. Varför förvara en massa saker som inte används? Låt dem komma någon annan till gagn som faktiskt är behov av det som du bara förvarar och ändå inte använder. I Allers veckotidning kan du läsa om hur du rensar smart och varför vi bör rensa i våra överfyllda förråd.

Städhjälp

Det är inte ovanligt att familjer använder sig av städhjälp idag och det är faktiskt inget att skämmas över, varför lägga tid och energi på något som du kan få hjälp med? Ägna din lediga tid åt din familj istället och låt företag som Assista hjälpa dig med städningen. Med deras hjälp får du professionell städhjälp i hemmet och tillsammans med dem så skräddarsyr du hur du vill att uppdraget ska se ut och i vilken omfattning, därefter får du ett prisförslag.

En bra start är att rensa i garage och förråd och låt sedan ordningen fortsätta så, förvara inte saker bara för att. Vem vet kanske lösgör du utrymmen i huset som kan användas till något annat, exempelvis en ny toalett.

Gör som så många andra ägna din tid åt annat än städning, lycka till!