Hitta inredningen för höst och vinter

Den mörka årstiden är här och det är dags att mysa i några månader innan solen tittar fram igen! Inredningsstilen går från en ljus och fräsch palett till en mörkare och dovare, samt att fokuset ligger på ljussättningen. Vi har tittat runt i butiker och på nätet och kommit fram till de här storsäljarna.

Trådliknande inredning

Trådade tvätt- eller vedkorgar är helt inne. Ljuslyktor och armaturer av smala, böjda metallrör sprider ljust bättre än heltäckande material och framstår som nättare. Det är en vacker enkelhet i inredningen. Du kan se fina produkter i den här stilen hos All Interiör. Där hittar vi massor med nyheter och produkter som följer säsongens trender.

Blommigt

Det ska vara blommigt igen och gärna stora. Blomster är praktfull och har i plats i husets alla rum, en blommig kudde passar lika bra i vardagsrummet som på bänken i hallen. Det är gärna dova bakgrunder med full färgskala på blommorna. Du behöver bara byta ut fodralen till dina prydnadskuddar, majoriteten av sådana kuddar har samma mått så du kan välja kuddfodral beroende på humör och årstid.

Rustikt och retro

50- och 60-talet lever igen och dessa retroprylar finns att hitta i nästan alla butiker. Du behöver inte överdriva med retrostilen, några små prylar och detaljer här och där sätter tonen perfekt. Övriga delar ska vara rustika, rejäla och hinta om att ingen strävar efter perfektion. Smått ojämna matskålar, flammiga färger såsom kalkfärg och akvarellstänk är också populärt just nu. Fokusera på toner i rött, rost, grått, beige och matta blåa nyanser.