Behovet av smarta saker i hemmet

En del av oss gillar att ha smarta saker i hemmet. Vissa har ett helt smart home-kit, medan andra bara vill ha lite coola prylar.

Om du föredrar coola prylar kan du hitta en hel del på funstuff.se. De har alla smarta saker som du kan ha nytta av i ditt hem. Det kan handla om allt från saker du kan använda i köket till högtalare med fjärrstyrning. Du definierar vad som är smarta saker just för dig.

Smarta prylar du inte vet att du behöver

Många gånger önskar vi att det fanns en specifik smart pryl och har helt missat att den redan finns. På nätet kan du hitta gott om saker som du inte ens trodde fanns på riktigt. Du kan bland annat hitta äggkokare för mikron, hur smidigt är inte det?

Det finns också saker som uppvärmd halsduk. Riktigt smart när kylan biter ordentligt. En sådan laddar du upp via USB och kan sedan använda under dina vinterpromenader. Halsduken kan dessutom vara bra att ha om du har ont i nacken, värme kan mjuka upp stela muskler.

Idag har vi oftast inte så mycket tid över i den stressiga vardagen och smarta saker kan då underlätta rejält. De kan ge dig mer tid över för familjeliv och intressen.