Isiga pasteller

Den stora trenden för i vår är isiga pasteller som passar de snötäckta landskapen utanför fönstret. Färger som turkos, solgul och ljusrosa täcker hyllorna i inredningsbutikerna och pastellerna sätter ett tydligt avtryck i modet.

pasteller

Just pasteller är en färg som passar perfekt som kontrastfärg i ett övrigt enhetligt rum. En soffa i grafitgrå får en helt annan känsla och djup om det placeras ett par kuddar i olika pasteller i. Just pasteller är just färger som passar bra ihop med varandra och kan matchas ihop på flera snygga sätt. Satsa på ett par ställen i rummet du vill markera lite extra och placera några inredningsdetaljer i pastell där.

Förutom textilier så är keramik ett material som idag finns i många olika pasteller. Här gäller detsamma som med textilierna att det skapar en snygg effekt att matcha olika pasteller. Kanske ni behöver ett nytt matporslin i ert hem. Köp då tallrikarna i exempelvis turkos, assietterna i ljusrosa och djuptallrikarna i ljusblå. Med detta blir dukningen vid matbordet mer effektfullt och det skapas en snygg unik dukning som bryter av mot den övriga inredningen.

Vid inredning och mode kan det aldrig bli fel. Gå efter din egen magkänsla och skapa ett hem efter trenderna, blanda olika nyanser och material och skapa ljuspunkter i hemmet som livar upp och visar att just ert hem är unikt.