Inredningsinspiration

Inredning är som alla inredningsälskare vet väldigt roligt att ägna sig åt. Dock kan man ibland behöva lite inspiration och just därför kommer här några tips på var man kan finna inspiration till sitt inredningssinne.

Tidningar

Olika former av inredningstidningar och inredningsmagasin är förstås en stor och ofta väldigt bra källa när man vill hämta inspiration. Eftersom det finns ett oräkneligt antal olika tidningar med fokus på inredning är ett bra tips att kolla i flera olika och kanske även de som man normalt sett inte läser.

Hotell

Ett annat bra tips kan vara att hämta inspiration från hur det ser ut i hotellrum, framför allt om man bor på något flottare hotell. Varför inte ta fram kameran och dokumentera utseendet på hotellrummet? På så sätt har man med sig inspirationen när man kommer hem.

Nätet

En annan bra källa till inspiration när det kommer till inredning är förstås Internet, där man i princip kan sitta dagarna i ända och läsa inredningsbloggar, inredningssidor, ja till och med Instagram-konton med fokus på bara inredning. Vill man så kan man ju givetvis också själv börja blogga eller instagramma för att inspirera andra om man gillar att hålla på med inredning.