Inred lite mer personligt

Alla har vi ju vår identitet och det är ju ganska vanligt att vi till viss del visar denna genom hur vi väljer att inreda vårt hem. Det är dock inte så ovanligt att folk känner att deras hem inte riktigt reflekterar vem de är som person och önskar att de visste hur detta kunde fixas. Här kommer ett par tips på hur man kan inreda mer personligt.

Variera inköpen

Något man alltid bör undvika är att köpa många saker från ett och samma ställe eller på en och samma gång. Gör man detta löper man risken att få ett ganska monotont rum eller till och med hem.

Blanda stilar

Ett hem som följer en och samma stil rum efter rum kan lätt börja ge känslan av ett ”typiskt” hem i en stil. Var inte allt för orolig för att stilar ska krocka med varandra. Även saker som kanske inte passar ihop vid första anblick kan ge en fantastik karaktär till ett rum.

Inred med egna foton

Kanske inget annat blir så personligt och unikt som bilder man tagit själv. Dessa behöver dessutom inte bara vara i små fotoramar. Det finns sajter som kan hjälpa till med fotoframkallning i olika storlekar. På så sätt kan man få sina foton i ordentliga tavelstorlekar om man så vill.

Tänk på detaljerna

Många bord kommer att ha fyra ben och stolarna kommer oftast att ha en sits och ett ryggstöd. Man behöver inte ändra på det mest grundläggande för att kunna göra hemmet mer personligt och unikt. Mycket att det kan man faktiskt åstadkomma med detaljerna. Vaser, prydnadssaker, växter, lampor, med mera, kan göra underverk med vilket hem som helst.

Låt det ta tid

Man kommer inte att få det perfekta och personliga hemmet man är ute efter på kort tid, det är ett långtidsprojekt. Samla inspiration från många olika källor: vänner och bekanta, internet, tidningar, film och TV. Alla kan erbjuda något.